REGLER FÖR ANVÄNDANDE

Ingelstad IBK har nu som första innebandyklubb i närområdet anlagt en utomhusplan avsedd för innebandy. Vi är en stor klubb med väldigt många ungdomar som vill spela innebandy, därför vill vi ge dem så bra förutsättningar som möjligt. Planen kommer att finnas ute så länge vädret tillåter, och är öppen för alla som vill spela när de känner för det. Planen är lagd med hjälp av ideella krafter och finansierad med hjälp av Sparbanksstiftelsen Kronan & Växjö Charity. Vi riktar också ett tack till Växjö Vipers som har skänkt en sarg till oss samt till Uråsa Maskinaffär som har hjälpt oss med förvaring av utrustningen. Eftersom vi är väldigt glada över vår nya plan önskar vi därför att vi gemensamt följer gemensamma regler för att säkerställa planens fortlevnad för en lång tid.

1. Man spelar endast INNEBANDY på denna plan.

Golv, sarg och golv är anpassat endast för innebandy och riskerar att gå sönder vid annan användning. Därav är det förbjudet att användas till annat än innebandy.

2. Man använder enbart INNEBANDYBOLL och INNEBANDYKLUBBOR på planen.

3. Man spelar alltid med RENA SKOR anpassade för träning.
Vi rekommenderar inomhusskor men oavsett skotyp så gäller krav på rena skor. Innan man beträder golvet borstar man av skorna för att minimera att grus och skräp på planen.

4. Material, målburar och utrustning lämnas kvar på rätt plats.
Man får inte bära ta bort eller flytta runt sarg eller målburar på/från planen, utan de ska stå uppställda på avsedd plats för spel. Efter man lämnar planen ansvarar man för att planen lämnas väl iordning och vid behov sopas grus och sten bort från banan.

5. Meddela ev. brister
Rapportera alla brister relaterat till utomhusplanen (gärna styrkt med foto) till info@ingelstadibk.se

Bokningar

Även om planen är till för spontaninnebandy och tillgänglig för alla så går Ingelstad IBK:s bokade aktiviteter i första hand. På vår facebook-sida finns en bokningskalender där våra lag kan boka planen för träningar eller matcher. Ni finner kalendern på .

Padel Ingelstad IK

Gamla Växjövägen 77, 355 71 Ingelstad

Tel. 0470 - 208 02

Orgnr: 879839 -3245

E-mail.  information@iikpadel.se