Ingelstad ik Padel

Den 30 maj 2020 beräknar vi ha invigningen för det nya sportcentret i Ingelstad om allt nu klaffar i rådande situation som vi alla står i. Då kommer vi erbjuda er alla att få komma och prova på hur det är att spela padel samt innebandy på det nya området.

Kontakta ossBoka reklam

En enklare väg till en friskare arbetsplats

ActiWay är ett enklare sätt att använda och administrera friskvårdsbidraget. Glöm kvittoredovisning, utlägg, check-lösningar eller krångliga bokningskoder. Med vår sökmotor hittar du enkelt bland 8 000 friskvårdsleverantörer på fler än 700 orter. Och allt du behöver för att utnyttja bidraget är din legitimation.

Så här enkelt är det

Ditt friskvårdsbidrag laddas upp i din arbetsgivares portal på actiway.se, där du får ett eget konto med köphistorik, erbjudanden från våra friskvårdspartners och flera smarta funktioner.
Du hittar en aktivitet hos någon av våra 8 000 friskvårdspartners via den mobilanpassade sökmotorn.
Hos de flesta av våra friskvårdspartners räcker det med att visa din legitimation. Saldot regleras automatiskt och syns i alla berördas vyer

Playtomic är den största plattformen för bokning av tennis- och padelbanor i Spanien. Vår sportfilosofi hjälpte oss att förstå det behov som regelbundna spelare har att enkelt boka en bana online,antingen via vår hemsida eller vår app.

Ladda hem appen och registrera er, efter 1 minut kommer ett mail där ni bekräfta att det är just du. Sen gå ni in i appen igen och klicka på hjärtat bredvid Ingelstad IK och bockar i att ni vill få information från oss om erbjudande samt tävlingar m.m och tryck godkänn.  Nu är ni med i vårt register och kan ta emot information

Padel (eller padeltennis) är en racketsport som kan ses som en blandning mellan tennis och squash. En vanlig padelplan har måtten 10×20 meter och omges av väggar, på denna plan spelar man alltid dubbel. Baktill, och en bit på sidorna är det glasväggar. På resterande del av sidorna är det galler. Även väggarna får användas i spelet.

Planhalvorna avskiljs av ett nät, precis som i tennis. Serverutan är 5 meter bred och knappt 7 meter lång.

Padel kan även spelas i singel, men då spelar man på en mindre plan. Planen för singel är smalare och har måtten 6×20 meter.

Samarbetspartners för sportcentret

 
Asfaltsbolaget AB
Sparbanken Eken
Ingelstad Gymnasiet
Växjö Kommun
RF-SISU Småland
Ingelstad IK
Ingelstad Innebandyklubb
Lundgrens EL
Playtomic
Stenbergs
Sitecreate
Usteryd Transport AB
Dahls AB
 

Sportcentret Ingelstad

Gamla Växjövägen 77, 355 71 Ingelstad

Tel. 0470 - 208 02

Orgnr: 879839 -3245

E-mail.  information@iikpadel.se

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com